Informasjonskapsler

Denne siden beskriver bruk av informasjonskapsler på denne spesifikke Sanofi nettsiden (heretter "nettstedet"). Hvis du vil bruke nettstedet, vennligst les denne informasjonen om informasjonskapsler nøye. Vær oppmerksom på at dette nettstedet eies og drives av Sanofi-Aventis Norge AS (Sanofi, "oss", "vi" og "våre") som tilhører Sanofi-konsernet.

 

Hva er informasjonskapsler?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en tekstfil sendt til nettleseren din på nettstedet og lagret på datamaskinens harddisk, smarttelefon eller annen IT-enhet. Den lar deg gjenkjenne din datamaskin / IP-adresse og samler informasjon om hvilke sider og funksjoner du besøker. De fleste nettlesere tillater cookies. Brukerne kan imidlertid sette sine nettlesere til å avvise eller fjerne dem hvis de ønsker det.

 

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på nettstedet vårt, for å huske hvilke valg du gjør når du bruker nettstedet vårt, og for å forbedre innholdet og funksjonene du opplever på våre nettsteder kontinuerlig. Vi bruker også informasjonskapsler for å målrette vår markedsføring, for å tilpasse den til dine behov og for å generere statistikk om bruk av våre nettsteder. Informasjonskapsler hjelper oss også å skille mellom brukere.

 

Nettstedet kan bruke forskjellige typer informasjonskapsler

  • Session-informasjonskapsler er informasjonskapsler som bare varer i løpet av besøket og slettes når du lukker nettleseren din. De inneholder ikke personlig informasjon som gjør at Sanofi kan identifisere deg. Andre forblir på enheten din til de utløper, eller til du sletter dem fra hurtigbufferen din. De kalles permanente informasjonskapsler og lar deg hente visse opplysninger om bruken din når du kommer tilbake til nettstedet.
  • Førsteparts informasjonskapsler er informasjonskapsler lagret av nettstedet, mens tredjeparts informasjonskapsler er informasjonskapsler plassert av andre enn Sanofi. Dette kan f.eks. være selskaper som hjelper oss med å overvåke, analysere eller skreddersy våre tjenester, annonser og innhold. Bruk og innsamling av opplysninger fra tredjeparter kan ikke kontrolleres av oss.
  • Når nettstedet kobler til tredjeparts nettsteder, kan Sanofi gi tilgang til informasjon eller tjenester som tilbys av nettsteder som ikke eies eller drives av Sanofi, for eksempel YouTube-videoer. Når du besøker et tredjeparts nettsted ved hjelp av en link på nettstedet, er du underlagt personvernreglene og de juridiske utsagnene for dette nettstedet. Du bør derfor gjøre deg oppmerksom på personvernerklæringen og de juridiske merknader til det nettstedet.
     

Oversikt over informasjonskapslene som brukes på nettstedet

Nødvendige informasjonskapsler

Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for at nettstedet skal fungere og ikke slås av i Sanofis systemer.

Du kan konfigurere nettleseren din til å blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men vi vil minne deg på at deaktivering av informasjonskapsler kan forhindre deg i å få tilgang til bestemte funksjoner på nettstedet.

Navn på informasjonskapsel Beskrivelse
ca_closed For å lagre informasjonskapsler for aksept, slik at du ikke får spørringen igjen.
__utma     Anonym identifikasjon av unike besøkende til bruk i Google Analytics.
__utmb     Identifiser når et nytt besøk starter for bruk i Google Analytics.
__utmc     Identifiser når et nytt besøk starter for bruk i Google Analytics.
__utmz      Anonym bruk av den siste trafikkilden til besøkende (hvordan brukeren fant nettstedet) til Google Analytics.
Sessionsnamn (ex. SESS89d45738f4bcf87846b817945b2214a9) Lagre påloggingsinformasjon.

Hvis du ønsker å melde deg av Google Analytics-sporing, kan du gå til følgende nettside.

Vær også oppmerksom på at Googles databeskyttelsespolitikk finner du her.

 

Hvordan kan du administrere informasjonskapsler?

Informasjonskapsler på Sanofis nettsted for forbedring og direkte markedsføring og tredjepart og andre informasjonskapsler (unntatt for nødvendige informasjonskapsler) brukes med ditt samtykke, som du frivillig kan klikke på "Jeg aksepterer" i en Sanofis popup-boks nettstedet. Hvis du ikke gir ditt samtykke, vil enkelte informasjonskapsler (unntatt de nødvendige) ikke bli plassert på enheten din. Nødvendige informasjonskapsler brukes i samsvar med Sanofis legitime interesse for å sikre at nettstedet fungerer som det skal, og de krever ikke samtykke.

Du kan trekke tilbake samtykket ditt ved å blokkere bruken av informasjonskapsler eller fjerne informasjonskapsler som allerede er installert i nettleseren din. Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan forhindre deg i å få tilgang til bestemte funksjoner på nettstedet vårt og andre nettsteder.

Du kan angi nettleseren din for å godta eller avvise alle informasjonskapsler, bli varslet når en informasjonskapsel er utstedt, for å kontrollere gyldigheten, varigheten og innholdet og å periodisk slette informasjonskapsler.

Du kan også skrive inn " informasjonskapsler " i nettleserens hjelpeseksjon for å få tilgang til oppsettguiden.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du håndterer informasjonskapsler i nettleseren på mobilenheten, kan du se brukerhåndboken til enheten.
For mer informasjon om informasjonskapsler, inkludert hvordan du installerer dem og hvordan du administrerer og sletter dem, kan du gå til www.allaboutcookies.org.